VOORWAARDEN

Er zijn een aantal basis voorwaarden waar uw hond aan moet voldoen alvorens hij/zij met ons mee kan gaan. Uw hond dient:
• WA verzekerd te zijn;
• tegen teken en vlooien behandeld te zijn;
• zijn reguliere jaarlijkse inentingen hebben gehad;
• los kunnen lopen (bij groepswandeling)
• niet loops te zijn.

De uitgebreide algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.Werkwijze


INTAKEGESPREK

Voordat uw hond met mij mee gaat kom ik eerst bij u langs voor een wederzijdese kennismaking: voor u, uw hond en voor mij.
Tijdens deze kennismaking wordt u op de hoogte gebracht van de algemene voorwaarden. Hierin zijn afspraken vastgelegd aangaande bescherming en zekerheid voor beide partijen. Vervolgens vullen we samen een formulier in betreffende de gegevens van u en uw hond. Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarden en u het inschrijfformulier heeft ingevuld en ondertekend, kunnen we een afspraak maken voor een eerste wandeling. De eerste wandeling is gratis.

WANDELING
De groepswandelingen zijn rond het middag uur.
Ik haal uw hond bij u thuis op en samen met maximaal 6 honden wordt uw hond uitgelaten in een gebied waar loslopende honden zijn toegestaan. Afhankelijk van de groep (en in de zomer het weer) wandelen we een uur in het bos. De wandelingen verlopen doorgaans rustig: er is tijd om behoeftes te doen, te snuffelen, te rennen en te spelen en te leren van elkaar. Na de wandeling worden de honden weer thuis gebracht.U moet er rekening mee houden dat we naar de bossen gaan en dat we soms weleens viezer thuis komen dan dat we gingen.
Omdat ik het belangrijk vind dat uw hond niet al te lang in de bus zit, nemen we alleen honden mee die binnen een straal van +/- 7 km van overloon wonen mee).